Üdvözöljük a

Átadtuk a Dr. Csada László-díjat | Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Július >>
KeSzeCsüSzoVa
      1
2345678
9101112131415
1617181920
21
22
23242526272829
3031     

Átadtuk a Dr. Csada László-díjat

Szerző: Martonosi János | 2018. március 13.

Immáron ötödik alkalommal adták át a Dr. Csada László-díjat 2018. március 13-án kedden Szegeden, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székházában. A fogyasztóvédelmi elismerést közigazgatási, civil és vállalkozási területen osztotta ki a díjat alapító három szervezet, a Csongrád Megyei Kormányhivatal, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Dél-alföldi Fogyasztóvédelmi Egyesület.

Közigazgatási területen Rácz Margit a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Návay Lajos Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma gazdasági szakos tanára; vállalkozási területen végzett munkájáért Bóka József, a Szegedi Vízmű Zrt. osztályvezetője; míg civil területen Mózes János, a Dél-alföldi Regionális Fogyasztóvédelmi Egyesület elnökhelyettese vehette át a Csada László-díjat.

 

 

 

A díjazottak és a díjátadókA Csongrád Megyei Kormányhivatal, a Dél-alföldi Regionális Fogyasztóvédelmi Egyesület, valamint a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által ötödik éve alapított elismeréssel a fogyasztóvédelem iránti elkötelezettséget ismeri el. A díjakat dr. Holubán Csilla, a Szegedi Járáshivatal vezetője; Nemesi Pál, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke; valamint Varga József, a Dél-alföldi Regionális Fogyasztóvédelmi Egyesület elnöke adta át.

 

A Fogyasztóvédelmi Világnap alkalmából átadták a Fogyasztóvédelmi Hatóság elismervényeit is azoknak a vállalkozásoknak, amelyek felkerültek a hatóság pozitív vállalkozásainak listájára. Most 11 vállalkozás (Horváth Cipó Kft., Opál Stukkó Kft., Orbán Lászlóné e.v., Robtron Elektronik Kft., Rónasági Pékség Kft., Sáfa Hús Kft., Siket Lászlóné e.v., Szabzo Kft., Szepesi Méhészet Kft., Temesvári Hús Kft., Zomko Kereskedelmi Kft.) vehette át a tanúsítványt.