Üdvözöljük a

InnCommerce Partnertalálkozó Kamaránkban - hamarosan itt az online platform! | Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Szeptember >>
KeSzeCsüSzoVa
     12
3456789
10111213141516
1718192021
22
23
24252627282930

InnCommerce Partnertalálkozó Kamaránkban - hamarosan itt az online platform!

Szerző: Durovic Éva | 2018. március 20.

Az InnCommerce projekt megvalósításában résztvevő partnerszervezetek képviselői negyedik alkalommal Szegeden, kamaránkban találkoztak egymással. A projekt keretén belül egy olyan online platform kerül kidolgozásra, melynek segítségével a fiatal vállalkozások egy online játékkal sajátíthatják el az innovatív termékek/szolgáltatások piacra juttatásához szükséges tudást. 

A találkozón a projektpartnerek tesztelték a játékot és a platformot, melyet az érdeklődők hamarosan megismerhetnek a kamaránkban megrendezésre kerülő workshopon.

 

Az e-platfformon kívül hamarosan elkészül a Jógyakorlatok gyűjteménye is, mely olyan vállalkozások jó gyakorlatait mutatja be, amelyek a megfelelő marketing stratégiák alkalmazásával sikeresen piacosították innovatív termékeiket, szolgáltatásaikat. A Jógyakorlatok gyűjteménye tehát a fiatal vállalkozások számára olyan már jól bevált, sikeresen alkalmazható módszereket, technikákat mutat be, amelyek alkalmazásával eredményesek lehetnek a termékpiacosítás során.

 

A projektről bővebben: www.inncommerce.eu honlapon tájékozódhatnak. További információ: Đurović Eva projekt menedzsernél:durovic.eva@csmkik.hu