Üdvözöljük a

7 megyei döntőse lesz az OSZTV-nek és az SZKTV-nek | Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

7 megyei döntőse lesz az OSZTV-nek és az SZKTV-nek

Szerző: dr. Beregszászi Ferenc | 2018. március 13.

Összesen 22 Csongrád megyei tanuló jutott tovább a Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV) és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett megyei elődöntőiből. Ők 11 szakmában versenyezhettek tovább a válogatókon, ahol eldőlt, hogy közülük 7 fiatal lehet ott a fővárosi döntőn, amelyet hagyományosan a Szakma Sztár Fesztiválon rendeznek meg.

Megyénkből döntős versenyzők:

A Szegedi SZC Móravárosi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája és a Baustudium Kft. tanulója: Fövényes Anikó - ács.

 

A Szegedi SZC Móravárosi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája és a CH-Industries Zrt. tanulója:  Krizsán Péter Zoltán – hegesztő.

 

A Szegedi SZC Móravárosi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája és Dr. Katonáné Dunai Erika e.v. tanulója: Bús Kitty – kozmetikus.

 

A Szegedi SZC Déri Miksa Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája  és a Szegedi Közlekedési Kft. tanulója: Farkas Benjamin - mechatronikai technikus.

 

A Szegedi SZC Déri Miksa Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája tanulója: Csikós András - automatikai technikus.

 

A Szegedi SZC Déri Miksa Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája tanulója: Kis László - automatikai technikus.

 

A Hódmezővásárhelyi SZC Návay Lajos Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma és a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. tanulója: Luncz Lili - kereskedő

 

Gratulálunk nekik!

 

Letölthető a tájékoztató a szakmai versenyek döntőjéről, melyben szakképesítésenként megtalálhatók a döntővel kapcsolatos legfontosabb információk.

 

Kérjük elolvasni!

Letölthetők: Tájékoztató a szakmai versenyek döntőjéről

 

A projekt a Nemzetgazdasági Minisztérium finanszírozásában valósul meg, az Nemzeti Foglalkoztatási Alap képzési alaprész terhére, a projekt, illetve a támogatási szerződés száma: NFA-KA-NGM-3/2017/TK/05